thriller night.





happy halloween?

Jag ryser, halloween är egentligen min svaga sida, tycker inte om spöken. Trots det så klär jag min idag till en pumpa och traskar iväg för att umgås med tjejorna senare ikväll :) Just nu borde jag sitta med geografin och plugga stenhårt, men min ork existerar inte. Aja, den tiden kommer väll också någon gång. Inser nu att jag har huvudvärk, som grädde på tårtan. puss




du, ditt leende kommer inte hjälpa dig. Inte den här gången.

Gööööteborg.









så..

Kom hem igår efter två dagar i Goteborg, vi var på spa, sov, åt och shopade, ett stort hjärta på allt. ♥



:



God kväll.
Vaknade i morse runt 9, gick till tandläkaren för att tandställningen är lite sönder. Fick en tid, gick hem, sov. Gick på Michael Jackson's "this is it" film, helt amazing! Åt lunch ute med syster. Ja jag gjort allt det där som man ska göra på lov. Imorgon åker jag till G-borg och ska spendera mina pengar på fina kläder, jag är för tillfället lycklig. peas.


kunglig entré

"Finns mycket mer än det du och jag ser" 

kallar du det här lov`?


nya skor från vagabond.

Så alltså är första höstlovsdagen på väg att lida mot sitt slut och jag sitter här med geografiboken i mitt knä.
Sa att jag skulle göra något kul idag, men jag spara det till imorgon (tandläkaren..). Älskade skor på bild, :) inte hunnit inviga dem än, väntar på rätta tillfället. Back to geografin och exogena krafter! puss


bara när du inte hör vågar jag säga så.


Söndag, eller ska jag kalla det plugg-söndag?
Ganska så happy söndag, la perfekt söndag :) Det har regnat hela dagen, så jag har inte varit ledsen för att jag inte varit ute. Våran geografi lärare är typ galen, gett oss 100 sidor över lovet. Prov på tisdagen efter lovet. Imorgon får jag se vad jag hittar på, första dagen på lovet så något bra måste jag hitta på! Tillbaks till plugget nu, bye!

Konstigt det där med vintertid, kan inte riktigt ställa mig in på det.






en snabbis:

lördags godis.

Jag är en jacka, två tröjor och ett par skor rikare, eller rikare och rikare.. :)
Snart ska jag och syster iväg och kolla på bio, fame. puss

absolut always love

Igår var en dag för sig. Idag däremot är en underbar fredag.
Hösten bara yr och jag ska köpa nya skor, bara så att alla vet :) Shopping på hög nivå, hu hu så mycket fint jag hittat! LOV nu också hallå, var det inte igår det var sommarlov? Geografi lov dock eftersom att våran lärare fick för sig att hans elever älskar plugg och satte ett MEGA stort prov tisdagen efter lovet, jippi. Ikväll börjar jag lovet med en film och något gott att äta, ha en bra fredag! puss.





-

always love var det ja... f'n på allt.

buhu



Fail på allt just nu.
Jag sitter och sliter ut mig med plugg och skola men får inget tillbaka, jag försöker och jag försöker men just nu vill inte världen samarbeta med mig, eller så är det tvärtom. Skolkatalogen har kommit förövrigt, bläddra, bläddra i den hela dan för jag ger upp med allt plugg. hejdå

typ höst






hjfhfjdhshlkslaloo med andra ord hej..


Always love. Hate will get you every time. peas.

Kom precis hem, blöt som en hund och hungrig som en varg. Franskan väntar ej men jag är hungrig och ska äta något med det samma. puss!

tråk.

lalalala, jag lyssnar inte, lever livet, älskar livet, jag vill ha kent's nya skiva nu, jag tycker jag har pluggat klart för idag, ska sätta mig och kolla på film, lalalala måndag, lalalalala för allt, lalalala musik, du är så söt, jag är trött, jag är glad, tandställningen funkar, jag frågar mig fortfarande pourqoui?


M som i Music

Someone gets excited
BE YOURSELF-AUDOISLAVE

Måndag måndag min kära dag..
Franska plugg upp till öronen, vi har förhör imorgon i geografi och jag skiter fullständigt i det, jag börjar låt som någon annan, fy jag skäms , matte prov på torsdag också, om jag inte gör bra på det så vet jag inte vad jag ska ta mig till, jag kommer gråta, som jag alltid säger, kanske är jag ändå den gamla vanliga marina fast än jag skiter i geografin, kanske, nu ropar franskan, franska skit steg 3, puss.

-

älskade måndag...

the way you make me feel




ny gardin..


Hej.

Ganska lat idag, gått på stan, hyrt film, pluggat och till och med suttit vid tv:n. Ganska nöjd. Ikväll börjar gossip girl, träffar tjejerna förhoppningsvis också :) Mycket man hinner på en söndag! puss


söndag

god morgon sunshine!

Igår var gaalet, :) Folket fick i sig liiite för mycket dricka och musiken var liiite för hög, med andra ord grannarna blev galna... Men besides that gud vad kul vi hade! ♥


Idag ska jag plugga franska, jag vill egentligen inte :( måste man så måste man..
pouss

do something that's never been done

I drew a line
I drew a line for you
Oh what a thing to do
And it was all yellow


LÖRDAG!
Regnet har ännu inte börjat ösa ner men himlen är mörk, men hallå vad gör det? Ikväll nalkas, paaarty :) Men först iväg till A tillsammans med S för att peppa. Vad jag gör för tillfället? pluggar matte och lyssnar på coldplay, jag trivs. puss

braceface :)

To keep you by my side.

Freeeedag idag, vilket betyder fredagsmys! ♥
Förövrigt hade vi prov i naturkunskap idag, gick väll hyfsat :) Har väll inte hänt så mycket mer, äter mackor som frukost, lunch och middag... Fick även kommentaren att jag artikulerade väldigt mycket innan tandställningen, nu är det dock liiite svårare att prata. Jag kämpar på! Fredagsmys annars med la familia tillsammans med idol som hyllar Michael Jackson ♥ peas.

smile

TANDSTÄLLNING!!

Så alltså går jag runt med en skrothög i munnen... Det kom som en överraskning kan jag säga, skulle egentligen till tandläkaren och diskutera hur vi skulle göra och så visade sig att jag kunde få den redan idag! Känns jätte konstigt. Jag är jätte hungrig men tänderna känner inte för att äta... kommer ta ett tag för mig att vänja mig till det här.. Vill man vara fin så får man lida pin heter det ;)

Nu kallar naturkunskapen säger vi..

lite snabb uppdatering:


canon 400D

Hej, kom precis hem, helt slut. Har varit hemifrån i 13 timmar har jag räknat ut, lång dag... Måste och behöver egentligen sitta med naturkunskapen, matten och franskan just nu men orken finns inte. Som plus på hela dagen somnade jag när vi hade teori i idrott. Jag överdriver inte när jag säger att jag somna, jag verkligen somna. Allt liksom slockna. Tyder kanske på sömnbrist... vad vet jag. Dagen i sig har annars varit helt okej, klass sp1c finns alltid där för att förgylla den ;) Nu ska jag ta mig för kragen och läsa någon läxa eller så.. see ya!

ingenting.



-

plugg i my ♥


Tisdag, kan inte säga mer än att den var precis som en tisdag ska vara ska vara.
Lärarna tror att "ja nu är det gymnasiet vi har rätt att döda våra elever med massprov" så vi försöker överleva så gott vi kan, än så länge går det bra. Slutat stressa, lönar sig aldrig. plugga, plugga, puss

måndag

Redan slut för idag,
Skolfotot har kommit och det finns bara ett ord för det: fruktansvärt! Fotografen kunde ha lagt ner lite mer passion i att få det bra.. Nu nalkas plugg, naturkunskap. puss.

 


music

En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

kent - spökstad

en svag punkt.

Boken jag läser är tung, svår och deprimerande. Man mår inte bra av den, ingen kan må bra av den. Läraren tvingar oss, jag ska klaga.

alla vet att jorden är platt.

Du behöver inte, du kommer aldrig behöva. Chans är för stor, jag kommer tröttna. Tiden rinner av oss alla förr eller senare, du kommer glömma. Var inte rädd.



Fredag idag, jag ska äta fet mat och bara leva. Försöka att komma på vad jag ska ha på mig på E's birthday party nästa vecka. Svart är temat, jag vill ha något nytt och snyggt. Har hela nästa vecka på mig, phuu!





svenska, historia, matte..

hej,


Torsdagar är värst, långa och painful. Jag kan inte hitta något positivt med någon av våra 1000 lärare. Nu ska jag ska plugga alla de miljoner läxor vi har fått och sen lockar sängen. Au revoir!

M a r i n a

Jag är trött.
Hade två "riktiga" lektioner idag, gick till donken med A, S och K, vi satt och fettade oss och pratade i ca 3 timmar. :) Sedan var det bara för mig och K (A och S var lata och tog bussen) och cykla ut till exkursionen ute i valla! Vi är en samhällsklass inga naturare för f'n. ursäkta mitt språk. Vi delades in i grupper och fick lösa uppgifter och hitta äckliga djur i vatten. Killarna visade sig vara riktiga djur älskare "neeej döda dem inte, neej skaka dem inte, neeej den dog!", men jag måste vara uppriktig och säga att vi hade kul!

Nu ska jag sooova!! puss




Plan nr två Marina, du har ingen plan numer 2!!!!

töntarna

snälla klocka bara sluta ticka för någon minut.

Vad ska man säga? Igår var mysigt, vi gick ut och åt och kollade på Inglourious Basterds som var hur bra som helst och kom hem för sent på en måndag. Gick och la mig och vaknade inte förens jag verkligen var tvungen. Prov i samhällskunskap som gick förhållandevis bra! Annars har vi fått i uppdrag av lärarna att läsa en engelska bok och en svensk bok, vilket kommer relatera till förvirrade hjärnor. Förövrig är jag hungrig nu och ska gå och äta innan jag hoppar på franska glosorna och den oändliga antiken. puss

kent.nu



Lycka, aaaah jag jag har gås hud! 6 November gäller det, KENTs nya platta kommer ut !

blommigt


Far min har tvingat mig att köpa gummistövlar, :) Ganska gulliga är de.

Måndag idag, än så länge en bra måndag. Hade dock en bad hair day.
Igår kväll höll jag på och fåna mig och började springa mot köket och mitt i allt det så krockar jag med dörren och typ halvt bröt min lilltå. Aldrig varit med om en sådan pain, fy fan! Så min tå mår inte så bra just nu för den som ville veta :)
Ikväll blir det tjej kväll med syster och mamma, förhoppningsvis ska vi på bio :)

Plugget väntar inte! puss



min underbara helg..

Jag hatar allt plugg just nu, jag hatar det så jag vill spy. BLÄÄÄÄ!
Det var nog allt jag ville säga :)


min så kallade "helg":

Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg...

Lite kvickt:

God morgon,
Skolan börjar inte förens om en timma, känns bra med sovmorgon lite då och då. :)
Idag kom den riktiga hösten till oss, frosten och allt.
Nu ska jag kila iväg och göra klart historia redovisningen, puss

to be honest;

Bara me, myself and I idag . Känns bra, gjort det jag behövt göra, känt att jag åstadkommit något. Imorgon är det fredagsmys, 2 lektioner med the flaaderpadda, allas favorit lärare! Kort inlägg men vad gör det? puss

RSS 2.0