RANDOM


SEPTEMBER

 

 


280911

jag slutade bry mig för länge sedan


OM DU VAR HÄR

kent ♥

VILA VID DENNA KÄLLA

HEJ! Måndag igen, ny vecka, nya prov.. ja ni vet. Försöker peppa inför nästa vecka då vi åker till England... men just nu är det enda jag kan tänka på svenskaprovet och matteprovet.

MOVIE

 

mmm, var nyss och kolla på carzy stupid love... kan säga att den var riktigt bra! Ryan Gosling är ju inte lite snygg dessutom...!


HÖST

Hej hej hej hej hej. Nu undrar ni kanske vad jag har haft för mig? Lite kort kan jag säga att i tisdags var vi hemma hos Johanna i onsdags var det pluggdag och idag var jag faktiskt på riskettan halva skoldagen... sen var jag hemma hos Johanna med Alice nu på kvällen och bara satt latade tillsammans. De skulle ut sen, men ja... skola imorgon så jag traskade hem... och nu sitter jag här. Ska snart sätta mig och kolla på pretty little liars. Hoppas allt är bra med er där ute! puss

LÄNGST FRAM I TAXIN

Förlåt för att jag inte uppdaterar så ofta... men IDAG har jag varit väldigt effektiv, med tanke på att det är studiedag och allt, vilket känns väldigt bra. Så jag tänkte slänga in en hälsning. HEJ!

SNOOK



DU ÄR INTE EN I MÄNGDEN

God dag! Sitter och lyssnar på Daniel Adams-Ray och njuter av att det fortfarande är soligt ute OCH självklart, att det är helg. puss

12 SEPTEMBER

Måste erkänna att hösten inte riktigt är min favoritårstid..

KORT

jag vet jag kör på shorts i september, dessutom med halsont... Men när man fått en tröja från weekday som bara går att använda med långa byxor i mitten av december så får man helt enkelt improvisera. Älskar den i alla fall, exakt så mysig som man vill att en tröja ska vara! Hoppas jag inte förfryser benen bara...

 


MOTVIND

usch vad trött jag är. Även fast skolan tar kål på oss (för att överdriva) så hinner man med både wordfeud och smurf village, hur det går till det vet jag inte... aja, back to work! Matteprov imorgon...

TISDAG

Slutade tidigt idag, så det var skönt. Imorgon är det prov... något mindre skönt.

DAGENS

Det var länge sedan jag la upp en "dagens" så här får ni en dagen till ära. Nya skinnjacka, nya byxor och gamal tröja från cheap monday. Nu ska jag försöka komma på en lösning på vad jag ska ta på mig ikväll... vi är tvingade att ha kläning... och som det ser ut nu så har jag verkligen ingen som passar till det här vädret. Aja, allt löser sig!

TREPIDATION

LÖRDAG! Dock är den gamla vanliga helg-ångensten tillbaka, egentligen borde jag sitta och plugga matte och naturkunskap, MEN istället sitter jag och gör annat. Imorse vid 07 ringde klockan för en frukost på Scandic tillsammans med tjejerna så även fast jag skulle vilja plugga så kan jag inte för att jag är så mätt...!

01092011

1 september. Försöker intala mig själv att igår inte var den sista gången jag gick barbent, trots regn och vintertemperaturer har jag vandrat runt i shorts och tunna tröjor. SOM TUR ÄR så köpte jag en ny (!) skinjacka här om dagen som jag gått länge och dreglat på, så nu har jag åtmindstånde något snyggt att ta på mig ifall jag skulle bestämma mig för att det verkligen är slut på sommaren och det faktiskt är höst trots allt. I ALLA FALL, hade min fösta körlektion idag... kan väl säga så mycket som att det inte gick så bra... det är bara att glöma och fortsätta! NU ska jag plugga, två prov nästa vecka!

RSS 2.0