I search but never find, hurt but never cry

I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind

drop the world - lil wayne

Älskar den här låten sjukt mycket, jag lyssnar inte ens på sådan här musik.. vad har hänt?!

MINA SMÅUNGAR


Kunde inte låta bli, är de inte föör gulliga? Känner mig som en väldigt gammal dam när jag säger så, trots att det bara är två år mellan oss.

TONIGHT


'  Nytt från Saints & mortals

Kvällens outfit, tillsammans med byxor (inga små strumpbyxor här inte!!) och en svart kavaj och mina skor från scorett som jag inte visat fast det var ca 1 månads sedan jag köpte dem! Förutom det så har alla mina lektioner varit inställda idag. Jag har sovit till efter lunch och gått på stan med ett leende på läpparna och solglasögon i högsta hugg. Jag hade lovat mig själv att plugga idag innan jag skulle ta på mig kläderna och traska ut mot staden men trots det så bryter jag mitt löfte och struntar i att plugga, jag har ingen bra ursäkt, det bara är så. Istället så sitter jag och lyssnar på musik på lagom hög volym och njuter av livet. puss

30 APRIL

Fråga mig inte varför jag tog kort på servetter men jag kunde inte låta bli då de är så extremt fina!
Igår kom pappa hem med avatar filmen som överraskning och eftersom han aldrig köper filmer annars (ifall vi inte tjatar) så betyder det att han älskar den lika mycket som jag min syster gör, pappsen♥.
Dessutom så visade 6:an äntligen Blood Diamond igår, Leonardo DiCaprio! Föresten, har jag berättat att min pappa också älskar honom? haha

DO YOU LIKE IT? YEEES

Hej hå, nytt från hm - black book, liiite för stor men esh!

TORSDAG

Regnet smattrade mot rutan när jag vaknade imorse, men trots det så tog jag mig upp. Ibland vet jag inte hur man klarar av dessa långa dagar, man rycker liksom lite på axlarna och så är allt okej.

ONSDAG

Hej, 
Så mycket plugg så att jag är på väg att tuppa av. Franska kursprov 10 maj, OMG! Bara ett litet prov av alla som återstår... Ingen sol idag, regnet hänger väl i luften, bara det inte regnar på fredag... håll tummarna!

TISDAG

Hej, klockan är mycket och jag borde ligga i sängen och sova. Imorgon nalkas engelska nationella, good luck!

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR

Hej, sitter i soffan framför tv:n och kollar på poseidon. Bra? NEJ! Borde egentligen sitta och plugga matte.

UN ESPRESSO POUR MOI

hej, måndag, 17 plus grader ute, jag pluggar, har inget speciellt att berätta, hejdå.

SÅ BRA, MEN ÄNDÅ SÅ DÅLIG

Fönstret vidöppet, kan inte sluta lyssna, kan inte sluta le. Gungar i takt, om det ändå hade varit sommar.
kids - MGMT


TAL 6126

Ibland, men bara ibland så sitter man med matte boken i händerna och känner sig så ensam.

TJUGOFJÄRDE-APRIL-TVÅTUSENTIO

Lördags mys, farmor är på besök, söta lilla farmor. Nu luktar det björnbärspaj, mums!

black book

God kväll, trött, borde egentligen gå och diska men sitter här istället. Beställde något fint från hm som förhoppningsvis kommer nästa vecka! Annars har jag inte gjort så mycket mer, ätit årets första vattenmelon, något som aldrig hänt vid denna tid på året i min familj, framsteg! Oj, klockan är redan 22.30?! Även fast det är fredag så säger jag nu; god natt.

JOEL KINNAMAN

Joel Kinnaman hysteri, alla, (exakt alla!) pratar om honom och jag måste erkänna, på den här bilden... gud.
Förut det så mms:ade jag denna bild till Alice, men var tvungen att visa er också :D puss

:

nytt skit från ginatricot


Snabb uppdatering, lång dag vilket relaterar till en halv död marina. puss

PILOT

Hej bloggen, kan inte förmå mig att plugga, hur mycket jag än försöker kan jag inte. Sitter istället och kollar på Glamourama som Simon fick mig att börja titta på... dålig! Förutom det så har jag ju inte visat mina (pappas gamla) coola solglasögon, ray-ban in my heart. När sommaren kommer (på riktigt) så blir ett par ray-ban wayfarers mina! höhö. Ne nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt! hejs.

REVOLUTIONARY ROAD

Onsdag. Haft kanske världens enklaste idrottsprov och det har snöat. peace

CRAZIER

eh, ja jag har kul...
Röda converse kör jag på idag i alla fall! Fick höra att jag såg ut som en avatar, tog det som en komplimang. Sitter och lyssnar på hur min kusin rapar genom telefonen, nice, hej på dig liksom! Förutom allt det som har det varit en RIKTIGT bra dag! PUSS på er!

;

Do me a favor 
Tell me what you think about me 
Tell me how you want this to be 


dagens;

jeans, jeans, jeans, ♥


48 % återstår av batteriet

Har ni sett våren ute? Nästan så att man hoppar av glädje. Bara måndag, känns helt sjunk att det nästa vecka är 1 maj. 1 maj, herre gud... skolan i fullgång, inte långt kvar tills alla nationella prov går igång. 2010, det ska bli ett bra skolår har jag intalat mig själv, det är på god väg mina vänner, på god väg!

Wish you may and wish you might

Konstig bild, dagens outfit i alla fall..

Måndag, kort dag i skolan vilket är riktigt slappt! Efter skolan kom Alice hit och vi åt påskägg... hejdå

kunde inte sova...

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye, you can say hello
But you'll always find your way back home

SÖNDAG

Hej på er, känner mig helt slutkörd och har bestämt mig för att sova. God natt!

-

nu funkar bilderna i menyn, !

-

såg nu att bilderna i menyn inte syns av någon konstig anledning, fän..

LÖRDAG

Phuu, efter några timmars hard work så lyckades jag fixa det någorlunda. Headern ska jag ändra så småningom, men tills dess får den här duga fint! Det enda problemet är att i safari vill inte bilderna i menyn visas, blir galen på det!? Får hoppas på att ni använder något annant än safari då..

IGÅR: okej, jag tog med mig kameran, men helt plötsligt så låg den på övervåningen och jag var lat och ja... det blev inte bilder. Vi hade det istället trevligt, dock gick vi och la oss lite föör sent och vaknade något otroligt tidigt. Kul hade vi allt i alla fall :) ♥


2010-04-17

renovering pågår,

ALL THE RIGHT MOVES

Åh, måste skärpa mig och fixa bloggen och dessutom börja använda min älskade kamera igen!
Förutom det så tog jag en stor frukost på Espresso house imorse, satt där med en bok i handen och njöt. Två lektioner senare och here I am! Ikväll blir det att träffa folket, ska ta med mig kameran så bilder kommer förhoppningsvis! puss

torsdag:

Jag är något fruktansvärt arg på tv6 så det finns inte, åååh!

GLASS

Onsdag, lång dagen idag. Varit hurtig hela veckan och gått ut och gått på morgonen innan skolan, kommit hem, duschat, klätt på mig, ätit frukost och till och med hunnit läsa tidningen! Något som i vanligt fall inte brukar hinna göra... Skoldagen har väl varit som alltid, hektisk. Efter skolan (vid halv 5!) så gick jag, Alex och Sofie och åt våran efterlängtade glass och så gott det var! Hejs!

hej

Det var soligt ute, så underbart, oförklarligt underbart, så underbart att jag till och med fick lämna jackan hemma, är inte det underbart?!


Uttråkad, som vanligt. Redovisningen är någorlunda klar, några få läxor denna vecka vilket känns såå bra! Förutom det så har jag handlat många söta saker den senaste tiden som jag inte hunnit vissa upp i bloggen, det bästa är ett par skor, ni får se dem förr eller senare. Pimpade min militär gröna skjorta från bikbok också, ååh så nice det blev, eller snarare unikt! puss

glad marina...

Alltså, har ni tänkt på att internet gör väldigt stor onytta?! Åhh vad jag blir galen på internet och alla dess egenskaper, ÅH!

vadå konstig, nehe?

Hej sötnosar, söndag och det var länge sedan jag verkligen skrev något vettigt (inte för att jag kommer göra det nu heller). Igår tänkte jag fixa bloggen, men annat kom i vägen och jag bestämde mig för att skjuta upp det... så en ny bloggdesign kommer ni inte få så på väldigt länge, unfortunately. Idag så blir det söndagsfika som vanligt, och ikväll kanske någon film men.... LALALALA: Leonardo DiCaprio, höhö, (ja, jag har en liten samling men sammanlagt 7 filmer som han medverkat i), man måste ju bevara en bra skådespelare som jag sa till mamma när hon frågade om jag seriöst var kär i honom, hahaha mamma, mamma om du bara visste... Ne nu ska jag klä på mig och traska iväg till stan! puss
jag skojar lite med er, det vet ni va? Jag kollar på andra filmer också... jag lovar ;D

-

nyrenovering pågår just nu här på bloggen, därför ser det ut som det gör.

fredag

Hej, long time no see bestämt mig för att inte göra något med min blogg, än. Efter en veckas "blogg paus" som det så fint heter så känner man inte längre för att skriva. Vad mer kan jag säga? Arrivederci!

2010

Hej! Vart lite borta de senaste dagarna känner jag, men saken är den att jag funderar starkt på att starta om bloggen från början, kanske till och med bytta sida... får återkomma med det om en vecka eller så, tills dess Glad påsk, för nu går jag på lov!

03-04-2010

God morgon! Igår var en hel dag tillsammans med familjen, vi åt ute, fikade och slutligen kollade på Avatar i 3D, riktigt mysigt om ni frågar mig! puss

HEJ COOLING, DU GJORDE MIN DAG!

Två timmar har jag sovit i natt och vi hade något viktigt prov eller inlämning varje lektion (08.10-16.00), som grädde på kakan kom franska provet i slutet av dagen och när jag såg mitt betyg grät jag av lycka, ni anar inte! Så för att fira detta gick jag och några tjejer och åt glass på Bosses efter skolan, LYCKLIGARE ÄN SÅHÄR KAN JAG NOG INTE BLI!  puss på denna underbara torsdag.

Let us die young or let us live forever

We don't have the power but we never say never


jag har banne mig pluggat hela dagen!

Jag vet inte vad som är värst, det faktum att jag fortfarande är vaken eller det att jag inte hunnit göra allt jag borde hunnit?

RSS 2.0