HEJ

Sitter på arlanda i väntan på att få gå in till planet, new york here I come!!!!

HEARTLESS

Förlåt om jag låter för tjatig, men seriöst... filosofi är verkligen inte mitt ämne... klarar inte av att sitta en minut med det utan att titta ut genom fönstret eller klicka runt på internet... Hur som helst har jag i stort sett packat klart, nu återstår det bara att komma på vad jag ska ta på mig imorgon på Alexandras middag så har jag allt avklarat, förutom filosofin och franska muntliga det vill säga... DET KOMMER GÅ BRA! eller?

HEJ

motivationen ligger på noll

FÖDELSEDAGSBARNET

GRATTIS ALEXANDRA!♥

23 maj 2011

hatobjekt nr 1: vulkanen Grimsvötn

11th hour

Igår kväll satt vi och lekte gangster vid ån, mobbade som vi är, men det var kul.
Idag blev det kvällsmat på donken tillsammans med julia, dessutom fick vi träffa sofia! mycket trevligt!
Imorgon är det sovmorgon!

new york på lördag...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13062295.ab

jlkfjglkjldjlgjkla

Dålig bild på kvällens outfit, jumpsuit med en tröja över. Ska bege mig hem till Johanna där det blir kvällsmys, behövs verkligen efter den här veckan!

YEAH

spotify premium ♥

INGET ÄR HELT

Your my devil,your my angel
Your my heaven, your my hell,
You're my now, you're my forever,
You're my freedom, your my jail,
You're my lies your my truth,
You're my war you're my truce
Your my questions your my proof

I'M ON THE RIGHT TRACK

det är så himla mycket nu så jag orkar inte med omvärlden. känner mig känslolös, försöker koppla bort allt. så om ni undrar varför jag är så distant så är det för att jag pluggar och längtar till den 28 maj. kämpa på mina vänner! bara någon vecka kvar nu!!

Maj 15, 2011

Eftersom jag råkar befinna mig på andra sidan atlanten när jag fyller år och min faster var fast besluten att jag skulle få ett smycke som skulle vara minnesvärt så bestämde vi oss för att gå på upptäcktsfärd efter något fint. Det resulterade i ett par super fina örhängen. I förbifarten hittade vi också en ursnygg plånbok från Filippa K som fick hänga med!♥

Förutom födelsedagspresent letande, två galna kusiner och grillning, har jag två dagar i rad vaknat upp i ren ångest över att jag de kommande två veckorna har sammanlagt 6 prov, 1 inlämning och 2 redovisningar. försöker intala mig själv att jag kommer klara det one way or another...

FREDAG DEN 13:E

jag har bara gått runt och varit en riktig tråkmåns idag. irriterat mig på allt och alla, någon som petar i sin näsa här, annan som suddar där och ja ni förstår... ända tills vi hade engelska speaking nationella, då jag fick presentera Michael Jackson...! förstår ni ödet?!?!?! dock förstördes lyckan när jag kom till småföretagarekursen och upptäckte att jag inte kan NÅGONTING om kolumndagbok, likviditetsbudget eller hur man prissätter en vara... prov på måndag.... DESSUTOM så har jag prov i svenska och franska (kursprov!!!) som suger *****. Nu ska jag gråta och sen ska jag ta mig i kragen och gå till stan för att träffa the 5 best friends. ha en bra dag!

YOU'VE GOT A FRIEND IN ME

fika, nationella prov i engelska och ännu en dag med ca 0 lektioner. Är det bara jag eller blir man riktigt uttråkad av att inte ha några lektioner? känner bara att det är såååå tråkigt! Hur som helst så har jag mycket plugg att ta tag i och det verkar som att våran filosofi lärare blivit helt galen, så har mycket att göra... 2 veckor kvar!!

NOTIS

marabou blueberry milk är SUPER GOD.

BLUEBERRY MILK

hur underbart är det inte att komma hem och upptäcka en väldigt fint status inlägg på facebook... till de ansvariga: GAME ON BIAAATCHES! I ALLA FALL, det jag ville säga med detta inlägg är att jag har stora förväntningar på denna choklads smak och att det är underbart att Arktisk kyla är på väg. see ya!

ON MY MIND

michael jackson, water for elephantes, sol, iphone, sommar, cola

underbart

önskar varje dag var som denna.

TO MAKE YOU FEEL MY LOVE

jag har uppdaterat i helgen, men det var något fel på blogg.se...
annars då? solen skiner och det är varmt, livet är underbart.

LÄNGE LEVE DU MIN VÄN

Spelar ingen roll att jag verkligen försöker begränsa antalet låtar jag lyssnar på spotify, det är det 8 maj och jag har enbart 3 timmar kvar, samt att månadens favoriter inte längre är available. Att skaffa premium är väldigt lockande...
Hur som helst helgen har gått fort och jag har hunnit läsa halva "Oscar et la dame Rose" och hela "tomorrow when the war began", även fast jag varit effektiv, så är det mycket kvar... tack och lov för att det är söndagsfika idag, annars hade jag väl ruttnat i mitt rum eller något.. later alligator!

NU DU KAN FÅ MIG SÅ LÄTT

bara sådär, från ingenstans, har jag gått och blivit kär i Håkan Hellström. sommaren är nära.

07052011

"a person’s a person, no matter how small." -horton hears a who

WHITE 4


Här är min nya darling!! den är såååå fin!! However (linking words + marina = nationella i engelska imorgon) och jag måste verkligen göra en super essay, annars jag kan säga bye bye engelska c + PA + chester och hej grisstyckning...  wish me luck!

BILDEN FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV


UNDERBAR

Nevermind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best, for you too.
Don't forget me, I beg, I remember you said
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

adele-someone like you

MAJ

28 dagar kvar till new york
1 måndag kvar till födelsedag

NU, svenska, slaveri och psykologi. + att jag missar söndagsfikat enbart för att sitta instängt hemma för att plugga. hur kul? Förresten, hade tillåtelse att köpa en jeansjacka från acne igår, och så när jag är i acne affären så visar det sig att den är slut... överallt. esh, som sagt 28 dagar kvar till new york!!

RSS 2.0