LOVE

OMG, season two av "how to make it in America" kommer ut i oktober!! Helt klart en av den bästa serien jag har sett!

EN SOMMARDAG

 




















shorts, wrangler, skjorta, boomerang

 

 

 

Förlåt, men bloggen har inte varit högst upp på min prioriteringslista de senaste veckorna, för att överdriva, månaderna. Jag har helt enkelt haft annat för mig. Bland annat har alla lärare beslutat sig för att vi treor är så pass duktiga att vi klarar av tiotal prov de kommande veckorna. Inget som skulle ha besvärat mig om jag verkligen inte hade något annat för mig om dagarna. Sanningen är dock att jag ignorerat det faktum och istället tillbringat min lediga tid med underbara vänner och galna nollor.

På tal om underbara vänner, snart kommer tjejerna hit för en filmkväll! Arrivederci


EN LÅT

Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig. 
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.

Det var just här jag stod för några år sen
trevades vid kanten, slogs jag av tanken
Att för dig berätta allt,
för att se vad jag ser och jag orkar inte ljuga mer

Tömmer mig på takar
det är över för gott
men att inget är för evigt är väl underförstått
Och jag gråter inga floder
källan är tömd och
glädje som fanns är sedan länge glömd

Jag stannar kvar och väntar
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu finns det inget kvar.

Den svenska björnstammen - alltid kommer bli bra

20 AUGUSTI 2011

IGÅR bjöd Alice på en super fin (och god!) födelsedagsmiddag, därefter gick vi in till stan för att kolla på Petter. ♥

ACNE FALL 11

EFTERSOM våra lärare ställt in alla lektioner idag så har jag haft en helt ledig dag. Satte mig och målade med målarfärg för första gången på många år. Jag är inte bra på att måla, men tycker man det är kul så det värt ett försök... I ALLA FALL, har lite bråttom för om cirka en timma ska jag befinna mig inne i stan (notera att det spöregnar) och träffa upp tjejerna... ser ut som skräp just nu hahaha. later alligator!

SOMMAREN


TISDAG

Så har ännu en dag gått och vi har redan planerat in flera matteprov samt samhällsprov. Andra prov kommer säkert droppa in i sinom tid, men tills dess ska jag njuta av den lilla frihet som jag har kvar. T.ex. tog jag och syster vårat första pass på gymmet idag, efter en hel sommar av icke-träning (frånsett att vi faktiskt joggade varje morgon de två sista veckorna av lovet) kan berätta att jag säkerligen kommer ha träningsvärk imorgon. Trots det känns det väldigt skönt att ha påbörjat terminens träning och tillsammans med första avsnittet av första sesongen av sex and the city på kanal 3 avrundar jag denna dag. puss!

PUSS

Så here's what's new: en super fin blå skjorta från Boomerang, praktiska block som jag fixat till OCH en Ipad! Nu ska jag bara se till att det här året blir ett bra skolår så ska allt gå bra! ;)

SOMMAREN' 11

SÅ hela sommarlovet har gått och jag kan fortfarande inte förstå att jag ska befinna mig i skolans aula om någon timma... Syster börjar gymnasiet idag vilket känns väldigt konstigt, inte nog med att det är sista året för mig liksom... hur kunde tre år gå så fort?

SVERIGE SVERIGE ÄLSKADE LAND

Hemma.

RSS 2.0