baklänges

bild; google



" Benjamin Button's otroliga liv "
Måste säga att filmen var jätte bra! Handlingen var annorlunda och hur dom gjort åldrandet i filmen till något som ser verkligt ut var nästan otroligt. Man måste se med egna ögon för att förstå. Filmen rekommenderas starkt i alla fall!

- Kusiner vitaminer imorgon ! Take care !


klotterplank




Canon 400D



- I wonder if he knows he's all I think about at night -
- Och vi vet och du vet, allt tar slut -

tooo day;

Inte gjort ett piss, så har tyvärr inget att skriva om, sööörry.

thoughts;
 Jag kan inte sluta läsa, vafan, fanclub.se snart. Pappa kallar mig polis, jag kallar det nyfiken, jag nöjer mig inte med "han är död" jag är nöjd när jag vet allt jag kan komma åt, det bara är så och har alltid varit så.

mat;
mat?

musik;
allt möjligt ska ni veta !

önskningar;
Att någon snäll människa kunde sitta och diskutera Michael Jackson med mig.

övrigt;
Det var nog allt jag ville få fram, tack för att jag tog er tid (snyft)


fortsättning följer, nu; back to business





slow-wave sleep

* answer;  som om det var igår.



Drömde något konstigt inatt, "klassen" igen, fattar inte vart alla personer kommer ifrån. Solen lyser ute och jag har dålig fantasi, vad ska man hitta på en dag som denna?


simsnörd.com ?


komisk bild
-nej, det är inte jag som inrett huset, ja, sims familjen är fattig
och nej, fusk funkar inte på min dator.
 update: omg, fusk funkar på min dator after all! Efter alla dessa år...

Jaha, idag har det bara handlat om att sysselsätta mig själv. Hatar att få hitta på och göra saker själv. Syster är på cup så det har varit tyst, eller jag är tyst, hela huset är tyst, hela världen är tyst! Jag är verkligen ingen ensamvarg och jag har märkt att jag har väldigt svårt för att vara just; ensam. Ett bra exempel är att jag inte kan göra mat för en person, skulle göra mat till mig själv men det blev mat till 2 personer istället. Fick sätta mig och äta upp allt helt själv (applåder). Fast å andra sidan, hur ofta är det jag som lagar mat....??
Ne nu ska jag ta och sluta tjata och hitta på något vettigt..!


: D



michael jackoson.

- helt osanolikt - michael jackson - död -
Han skulle påbörjat en mega comeback, folk över hela världen hyllar honom och så plötsligt så finns han inte mer.
- Rest in peace -

Vaknade för en timma sen, då jag kolla på mobilen och såg att
A hade skickat ett sms, "michael jackson är död!" stod det. Tänkte att detta verkar ju konstigt så satte mig för att kolla på nyheterna. Mycket riktigt, vad man vet så dog han av hjärtstillestånd. De satt några nöjes journalister och kommentera detta, alla fyra satt med tårar i ögonen i direkt tv. Han var enorm och av det jag uppfattade så var han även många människors förebild och idol. Jag har aldrig riktigt lyssnat på honom, men man vet vem han är och man känner definitift till hans musik och låtar, så därför kändes det konstigt när man fick höra att han var död. Jag tror ändå inte att detta är slutet för hans del, han är en legend ingen tvekan om saken. Det kommer alltid att pratas om . " the king of pop".




;

Jag har städat, och när jag säger städat så är det verkligen STÄDAT! (alla kommer bli glada när de kommer hem och ser ut fint allt är ! :D) Nu ska jag iväg och belöna mig själv för allt slit.


puss

gimme gimme

"vad säger du om att skita i alltihopa och bara sätta oss och meditera, like Buddha?"

Jag satt ute, brände mig. Bonnbränna rakt igenom, inte snyggt, inte alls.
Har även läst "syskon kärlek" för tredje gången, kan inte få nog. Nu ska jag spela sims 3 (barnsligt jag veeet,) och hoppas på att min bränna är borta till imorgon. Sen också så måste jag se "Transformers, revenge of the fallen" någon dag, ettan är grym stora förväntningar !



puss på vädret !




like the sun.


Canon 400D


Kollar man ut genom fönstret så ser man en blå himmel, solen skiner för fullt säger den.
Ska snart ut på en fm jogging tillsammans med S, wish me good luck !


puss




" veronica maggio - v för vendetta "

" Började för längesen
allting har förändrats men inget är förlåtet, inget glömt
Vissa av er tvivlar än
tvivlar men jag har bestämt att inte höra på
Så sa du något? "

M för Marina

hej folk.
Sitter här och smuttar på avslagen coola, ingen här hemma som vill dricka upp den så jag tog det sista (inte så speciellt gott). Har också varit social med S idag, kan säga att det behövdes! Solen lyser också för fullt, gud så skönt !
Har inga förhoppningar om denna vecka, men hoppas starkt på att det blir soligt väder även nästa vecka! För i sådant fall blir det massor bad, båt åk och allmänt skoj med kusinerna !  ♥

puuuuss

-

- GIMME THAT HIGH FIVE!

like a child

Sitter här och sjunger, kollar på mina förstörda toppar och funderar. Berättade jag föresten att jag övningskörde här om dagen "for the first time" ? Jag körde, kanske inte bäst men jag körde. Pappa satt spänd bredvid (snacka om vilken makt man känner när man sitter där bakom ratten, mohahahha) och hoppades att jag inte skulle krocka i någon eller något, men han fanns där, skratta gjorde han ett par gånger också.  ♥
Solen lyser fortfarande ute vilket gör mig lycklig, sommarlov för fullt.




välkommen sol !

- details in the fabric




Canon 400D


Som grädde på tårtan kom solen, sommarlovs vecka nr 2.
Tillbringat dagen ute tillsammans med syster, filt och pizza.
Kom hem nyss och nu sitter jag här och latar, funderar starkt på att ta och promenera ut igen.



puss


vad ska man skriva här uppe då?


Canon 400D


Söndag,
Jag vaknar på morgnarna av att jag drömt de mest realistiska men samtidigt orealistiska drömmarna. Aja, tänkte berätta mer men ska nu gå och äta....
( hahahaha, och ja Isac jag äter!  kan du tänka dig? )


"river flows in you",

- the same old story

Ibland ifråga sätter man sig själv, andra och allt runt omkring sig. Igår när jag mötte upp några från min
förra klass och tillbringade mesta dels av kvällen med dem var det då tanken slog mig; vi som träffades har kommit närmare varandra på den senaste tiden, folk som man förut inte såg respekterar man nu. Medan man kommit längre bort från andra, man växte ifrån varandra på ett konstigt sätt. På ett sätt som man egentligen inte borde växa ifrån varandra på, genom att håna varandra, bråka och kolla snett på varandra. Tiden skiljer oss åt, men så småningom kommer vi inse att det vi hade var något som kommer finnas länge i minnet. 3 år, 3 år mina vänner har vi tillbringat med varandra ! ! !

I'm still here

Ja, jag lever fortfarande.


Tiden går och nu har det gått 1 vecka av sommarlovet.
Känner att jag inte alls varit speciellt social de senaste dagarna, men jag menar; jag orka inte sitta vid datorn dag in och dag ut. Så jag lever mitt liv, to my friends som tror att jag är typ dööd : t e l e f o n !
Livet jag levt har varit ganska normalt, sova, äta, sova, äta and so on. Vädret har inte varit på topp, men det kommer väll det också. Det man går och väntar på nu är "intagnings brevet", någon som vet om man får klasslistor då också ? Hur spännande som helst, ny skola, nya människor, allt nytt! Sommarlovet är annars ganska uppbokat, kusiner, släkt, resor m.m. och samtidigt ska man försöka slappna av och kanske läsa en och en annan bok.


Är inte sommarlov bäst eller?!
puss





om du vågar..

människan utsätter sig själv för konstiga saker.








Canon 400D


Så kom den 17 juni och jag och syster satte oss på tåget och åkte upp till huvudstaden. Vädret var på våran sida och vi hade det riktigt bra! Vi åkte upp till Stockholm ganska tidigt på morgonen så vi var framme i god tid. Efter en kort runda på stan blev det GRÖNA LUND! Eftersom att syster och jag aldrig varit på varken grönan eller på liseberg så sa vi att vi skulle börja med någon lite karusell, jag tror att den hette "bläckfisken" eller något, kan säga att båda dog på den lilla baby karusellen. Sen tänkte vi "ame vi tar en häftigare karusell och åker" så kvasten fick det bli. Kan säga att det var första gången jag hade döts ångest, jag skreck inte men jag trodde seriöst att jag inte skulle överleva åkturen. Konstigt nog blev kvasten våran favorit i slut ändan och vi åkte den ett par gånger. Syster och jag vågade till och med sätta oss och åka JETLINE 2 ggr, så vi var nöjda när vi sedan satt på bussen in till stan. Kul upplevelse tyckte vi!


Igår var det fint väder, men idag regnar det för fullt.
Det blir till att ta på sig varma kläder och gå ut, tänker verkligen inte sitta och ruttna här framför datorn i alla fall! : )


puss






-

jag är inte så insatt i min blogg längre, känns som om den hamnar långt ner på "to do" listan. det kanske inte syns, men det känns så i alla fall...

you know the old song we used to sing?

du ska veta att jag inte glömt.

Kommer ni ihåg Tomas Ledins gamla låt "en del av mitt hjärta" ?
Gud vad jag och pappa lyssna på honom för några år sen, kommer ihåg att vi satt i bilen och sjöng för full hals många gånger. Ganska länge sen nu, med tanke på vad jag och min far sitter och lyssnar på nu ;D


Jag har tråkigt, sitter och lyssnar på musik och kollar ut genom fönstret.
'Full koll på grannarna må jag säga att jag har.

sooooolen vart är du?!

måndag.
Är det bara jag eller går tiden verkligen i super fart ?!



Igår var en mys-kväll med tjejerna, vi kollade på film och åt mat.
Idag får jag skärpa mig och hitta på något, känner att jag sitter vid tv:n i timmar. Får ta och läsa en bok eller nått, om ändå solen kunde komma fram, det skulle vara underbart!

I veckan blir det bland annat Sveriges huvudstad, grillning och sist men inte minst midsommar!



THE END BEGINS

bild: google..



Day 'N' Nite. 

Jag har haft fullt upp, därför har uppdateringen varit dålig,
man kan säga att jag nästan glömt att bloggen ens existerar. 
I torsdags var det avslutning och vi hade det grymt kul på kvällen,! 
I fredags bestämde jag och S oss för att dra till club sensation, kanske inte det roligaste vi varit på men det gick. 
I lördags, blev det till att se Terminator Salavation, grymt bra ! : D
I dag blir det tjejerna ♥


puss






Det är vi som skapar ödet, ingen annan.

hjärta till er.


Canon 400D

Så kom dagen då vi alla skulle splittras åt,
Vi sjöng, lyssna på rektorn, fick våra betyg och det kändes som om man aldrig ville gå ut genom kyrkans portar. Till sist stod vi där bakom kyrkan och skulle säga "hej då" till alla, vilket kändes helt overkligt och sanningen är den att jag inte riktigt än har fattat att det är slut med "klass 9f". Jag, S och J satt i alla fall vid kyrkan till klockan började närma sig 11, då kände vi att det fick räcka och vi gick hem. Resten av dagen tillbringade jag med S, tills klockan blev 19.00 då vi gick och åt med tjejerna. Resten av kvällen var helt underbar, vi drog till Trägårn och träffade klassen där. Kul som fasiken! puss på en underbar dag nu är det SOMMARLOV !


Nu ska jag gå och äta frukost.

skolavslutnings dag

God morgon!

Gick och la mig 01.00 och vaknade i morse 05.00, alltså har jag sovit 4 timmar idag, jihu! Jag är egentligen klar, så jag kan bara sitta här och inte göra något.
Skolavslutning idag, och som jag sa igår till mina vänner; sista timmarna som 9f:are.


puss

-

JAG SKOJA, JAG KOMMER GRÅTA SOM EN GRIS IMORGON!

dagens outfit



Canon 400D

klänning från bikbok, skärp MQ, kort tröja Lindex, väska Monki.





for the last time;

can't erase you from my mind, lite kul eftersom att du ändå inte betyder något för mig.

Avslutningsmiddagen kom och jag insåg att detta kanske inte kommer vara så painful ändå. Jag kanske kommer fälla en tår men jag kommer komma över det, känns som om livet har mer att bjuda på än bara det här. Det var när jag fick medaljen som jag insåg att jag alltid varit den jag är. På ett sätt blev jag smickrad men andra sidan, känner jag mig trygg i mig själv? Vill jag vara den människan jag alltid varit? Kommer jag alltid vara den "snälla" tjejen? Vill jag alltid vara den "snälla" tjejen? Alla frågor kom så fort och jag var inte beredd på det och det nära på att allt brast. Medaljen är en påminnelse på allt som finns runtomkring oss, jag tycker alla borde få en medalj för att ha överlevt detta hektiska långa år.

Efter lunchen gick jag and my friend S på stan, tack för att du alltid finns där min vän!  ♥



puss

STOCKHOLM









Canon 400D


Igår:
Vaknade runt 06.30 för att klä på mig, äta och hinna gå till bussen.
Väll inne i bussen med 2 hockey klasser åker vi upp till Stockholm.
Det första vi gjorde var att gå till Naturhistoriska riksmuseet, det var kul i början, men ju mer tiden gick destå rastlösare blev vi. Tillsist var det till för oss och sätta oss inne på cosmonova och kolla på "Serengeti - de vilda Afrika", och jag klagar inte, det var coolt. Efter det blev det till att åka in till Stan!
Inte lika kul som förväntat, vi stressade och sprang runt, men mitt i allt stress så ser vi till våran förvåning Samuel Haus (sista bilden) (ni vet Tsatsiki och zakke i " i taket lyser stjärnorna" , A börjar nästan gråta och vi andra börjar as garva. Lite kul var det allt ändå. Sen splittrades vi tjejer och alla gick och var sitt håll, så runt 17.00 bestämde jag och S att vi skulle gå tillbaka till Grönan (bussen hade lämnat av oss där och skulle då också hämta oss där), färden ditt är en annan historia och för lång för att jag ska hinna berätta den. Bussfärden tillbaka var katastrofal, helt crazy. sdrg

Nu ser jag att klockan är mycket och avslutningsluchen väntar inte hela dagen !


puss

tisdag;

lång dag och jag är trött, ska gå och lägga mig.

?

LALALLLALALALALALA

Jag måste sluta,
Hatar när det blir såhär, jag fastnar, kan inte ta mig ur, står där, ser dum ut.
Helt onödigt, speciellt när det bara är 3 dagar kvar av skolan?!
Hej då på vårkänslorna, det är för fan sommar, ge mig något nytt!



Uttråkad, längtar till imorgon, fjärilar i magen ni vet.
Måste bestämma mig någon gång för att skriva en bok, en bok om mitt liv, en memoar av något slag. Skulle vara kul,
Jag ska åka till Nya Zeeland och klättra i berg och skriva memoar, träffa USA's presidenten och stå på Mount Everest.
Måste börja någonstans, så får väll nöja mig med resan till Stockholm imorgon.

puss












snart är det slut.




Canon 400D
Dock killarna i 9e-9c som kör.


Måndag, fotbollsturnering,

Vaknade och var seg som fasiken, gick till skolan, hade franska och städa skåpen.
Tog sen med mig S,L,N,I hem till moi för att köra lite guitar hero. Sen var det till att gå till fotbollsplanen, killarna gick vidare till final men fick stryck av lärarna, en 2:dra plats alltså för killarna i 9f.

Imorgon blir det att åka upp till huvudstaden!
puss



"  - - - -  "










speed of sound

Ticking clocks, det räcker inte att vi inte vill, tiden måste stanna.


Helgen tillbringades med mina söt kusiner Alexander och Daniel, Gulliga som få.

Imorgon är det "fotbollsturnering" i skolan och det sägs att det ska regna.
På tisdag bär det iväg till huvudstaden med de största på skolan.
På onsdag är det "avslutnings middag", mums!
På torsdag är det avslutningen, vill inte ens tänka på det.
Fredag: SOMMARLOV, fy fan så underbart!


Om bara några dagar går vi inte i samma skola, klass och korridorer
,
bara tanken får mig att rysa.



Idag, eller kanske imorgon.

Solen lyser himlen är blååååååå jag kommer gråta, du lika så.

Ser att kusinerna är framme nu, så ska ut och hälsa.



puss



sweet sixteen

Canon 400D

Igår firade vi Matilda och mig,
Vi åt god mat, åt god tårta, spela kubb, kollade på "i taken lyser stjärnorna, och hade det mys! Sen fyllde sötnöten Matilda år igår också ♥

Tack för en super kväll tjejer!





 

en vecka kvar...

regn.

Jag vill ta kort, jag vill använda min kamera till det allra högsta, men jag gör det inte, för antingen har jag inte tid eller så regnar det. Jag vill ta bilder på min klass, kunna minnas de sista dagarna vi hade tillsammans och som vi kunde kalla varandra "klass kamrater".  Vill säga att "fy fan, vad jag kommer sakna denna klass hur jävla konstig och knäpp den än är". Sista vanliga veckan håller på att lida mot sitt slut och jag vill nog inte fatta att om en vecka så kommer jag inte längre gå i samma klass som mina galna kompisar. fy fan så tråk det kan vara ibland.



Långt tråk inlägg för de som inte känner igen sig,
Till er säger jag: jag ska skärpa mig, bilder kommer, jag lovar !




puss

Something's we don't talk about.

16 år,
mina vänner för mig betyder allt,
jag tror knappt de är medvetna om hur mycket de betyder
, ♥


Så annars då?
Solen lyser inte, vi var ute och åt glass på engelskan (jag gjorde dock inte det), det var spagetti och köttfärssås till lunch och jag hade ett blommigt linne från H&M på mig.




fegisen vågar inte utmana ödet

Jag är rastlös, vill skriva något men kommer inte på något att skriva om.
Tråk.
Önskar att solen kunde komma fram och det blev 20+, men man kan inte få allt.
Sitter istället och beundrar mina nya högtalare, ren lycka.
Ikväll ska jag feta mig med chips har jag bestämt mig, (nu jublar någon säkert).
Någon mer än jag som bara måste se
Paris Hilton's my new BFF?!



pouss





ingenting.

'll sing it one last time for you'

Solen har gått i moln, men ändå har dagen varit bra.
Känner mig sådär sprallig,
skulle kunna göra vad som helst för att få se ett leende skina upp.

puss






Ibland undrar jag vad som gömmer sig där i dina tankar.


födelsedag.



Canon 400D

Dagen har seriöst varit helt underbar.
Vädret stod på min sida och till och med franskan stod på min sida.
Ätit mig fet har jag gjort, en vanlig måndag kan jag ikke påstå att det var!







Fuck, någon borde snart häfta ihop min mun!


birthday kid.

DET ÄR MIN DAG IDAG.

puss

RSS 2.0