OMEDELBUMS

finns så mycket jag vill se, höra och uppleva.
Fin dag idag. vi åt för mycket mat på lunchen dock, ni vet sådär mycket mat så att man nästan spyr? however så fick jag ännu ett fint betyg på religionen. det går bra nu (peppa peppa ta i trä).
Jonas Hassen Khemiri var på besök på skolan idag. han är bäst. BÄST!
nu sitter jag här. ska ta och gå igenom alla tusen linking words, tvätta håret (som dessutom är något förskräckligt förstört) och sen sova. puss

MONDAY

är något fruktansvärt trött. som tur är har vi långlunch imorgon och jag ska belöna mig själv med en mumsig middag (för det fina betyget i samhällskunskap ofc!). snart är det paradise och ung och bortskämd, därefter -> sova!

:O

det är inte sant, båda mina päron har iphone 4, vart är världen påväg ?

1 ADVENT

Igår var riktigt trevligt! Tack underbara människor för en fin kväll och tack Sofia för maten och allt!! ♥♥

THE TIME IS KILLING ME

Lördagar är så fina, inget plugg. ska börja klä på mig och sedan blir det middag och film hemma hos sofia med grabbarna. mys♥

FREDAG

fredagen än sålänge har varit såååå bra. och love the way you lie part ΙI slår nääästan den första, guud så bra!!! Har laddat upp med lussebullar, chips, cola, glass och film, byeee.
ps. asså ibland kan julia och alexandra gå överstyr...
"vi attackerar i flock"
hahah kom bara och tänka på det ds.

BLACK

nytt från monki

Ännu en torsdag avklarad, känns faktiskt helt okej. med tanke på att jag nu ska gå hela vägen in till stan igen. kul. franska plugg har jag glömt också, esh, orkar inte. min syster har blivit galen, hon utför någon sorts galen dans här bredvid. normal? nu ska jag dra mig ut i snön. puss

TORSDAG

så himla trött, obeskrivligt vad detta väder gör mot mig. känner mig så himla tråkig på något sätt, eller så är jag på ständig jakt på förändring.

Sofia fyller år idag, grattis! ♥

ONSDAG

skolan blir bara tråkigare och tråkigare, bara några veckor kvar sen är det lov. vårterminen är alltid så mycket bättre, medan hösten flyger förbi. just nu sitter jag och pluggar samhällskunskap, snodde syster dator för att uppdatera mig och nu ska jag återgå till mitt plugg. det snöar ute, fint.

TISDAG

snöstorm ute. rätts så pigg faktiskt. inte. alltså, ska kolla på desperate housewifes nu. imorgon är det bara tråkiga lektioner. kul.

puss

Kan inte låta bli, hur mesig det än är. fy fan vad jag älskar den här filmen! just nu sitter jag och kollar på paradise, har hunnit och plugga lite också. är så himla lat, usch. orkar inte. hatar måndagar, det bara är så.


SÖNDAG, MÅNDAG

Jag har hunnit med onödigt mycket denna helg. Kollade på bio i fredags, fikat två gånger tillsammans med mina fina vänner, läst ut hela den första harry potter boken på två dagar och kollat på tre filmer med leonardo. Kan inte beskriva hur skönt det kändes att inte behöva plugga. Så denna helg får ett extra plus i kanten! kan också bjuda på en väldigt snygg bild på en väldigt snygg model... eller vad säger du julia!?!?
min och julias heting, bild snodd från julia.

LÄNGESEN

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart
petter ft. veronica maggio

nästan för fin låt, rysningar till max . 


ME LIKE



FRIDAY NIGHT

Snön kom lägligt till min fösta dag tillsammans med jackan. ÄLSKAR DEN!
btw så fyller Julia 18 idag, STORT GRATTIS JULIA!♥ annars då? kom hem för en timma sedan från en fika tillsammans med Alice och Karro, innan det kolla jag och syster på bio, harry potter. Rättskunskapsprovet är gjort och historia uppsatsen är skickad, förstår ni hur lättad jag känner mig? Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok. puss

.

Plugget gick faktiskt riktigt bra idag. tills pappa kom hem med min jacka OCH sin nya iphone 4. just nu ser min framtid tillsammans med rättskunskapen dyster ut. over and out.

ONSDAG

Kan inte förklara hur trött jag är... insåg idag också att min dator är ovanligt repig, how come? I ALLA FALL massa skola, orkar snart inte, tappar fokus, typ, lite. Pluggade rättskunskap till klockan halv 7 idag med Linnea, fy fan, inte ens kul. Aja, Sofia kollar på harry potter nu, på fredag är det min tur, hö hö hö. Sovmorgon imorgon också btw och josses födelsedag!

BLACK

Sovmorgon och jag har sovit 11 timmar. Massa rättskunskap kvar, prov på fredag. Missade att kolla på gossip girl igår, får kolla idag... BAD! Nu ropar skolan, puuuss


HEJ HEJ

ÄR så jäkla trött!
Simning i skolan och öppethus på kvällen. Älskade katedral ♥ Jag ska inte ljuga och säga att det var tråkigt, vi hade faktiskt kul..! önskade dock att jag hade hunnit plugga mer idag... rättskunskaps prov på fredag, 7 kapitel. Nu är det desperata hemmafruarna! puuuuss

HEJ

Trött. Jag sov (till min förtvivlan!!) i en timma innan jag tog mig i kragen och började plugga på rättskunskapen. Pappa beställde jacka till mig idag... lääängtar!! I alla fall, ska fortsätta plugga nu, ett till kapitel klarar jag nog. Imorgon blir det simhallen + öppet hus på kvällen. Vem sa krulligt hår? puuuuuss

LOKALHISTORIA

Lördag.
Brukar inte skriva på en lördag, eller plugg för den delen MEN idag blev det andra bullar. Vädret sög ändå, så det spelade ingen roll. 4 tjocka böcker om Visbys historia pryder mitt bord just nu och på det har jag snart skrapat ihop 3 sidor av historisk information. Kul tänker ni, men sanningen är att det faktiskt är riktigt jävla tråkigt! back to work!


:(

alltså seriöst, jackan jag ska köpa finns inte någonstans. Jag har banne mig ring till andra städer också! ARG

TGIF

byxor, cheap monday, tröja, zara
Regnet öser ner och det är fredag. Ännu än gång satt jag till klockan 01.30 vilket senare visade sig vara helt onödigt då våran lärare var sjuk idag och det inte blev något seminarium. Ont i tänderna har jag också, 2 månader kvar. DESSUTOM fick jag ett väldigt trevligt betyg på franskaprovet! Vad mer har hänt... Linnea och jag tog en fika innan rättskunskapen och på rättskunskapen finns en michael jackson näsa. hahaha. Nu räcker det.

11/11

min darling fyller år idag, höhö. puss

DAGENS

Är helt seriöst kär i mina byxor och min tröja för den delen. Ibland liksom känns det helt rätt.
Annars då? mycket har hänt idag, svenska seminarium, besök i domkyrkan, TANDLÄKARE.
något som inte har hänt men som borde ha hänt: utläst engelska bok. måste göras till imorgon. På tal om tandläkare, och skolan. Får ta bort tandställningen om 2 månader, VAD JAG LÄNGTAR! och imorgon får vi tillbaka franska provet.... SÅ JÄKLA NERVÖS!! kommer inte kunna sova, jag lovar.
konstigt inlägg, aja, ni får faktiskt nöja er. puuuuuuss

I HAVE A DREAM

måste bytta blogg, ändra allt, byta ämne och typ bara prata om kläder. skulle vara perfekt.

Tidig morgonfågel utanför mitt fönster,

bo kaspers orkester - morgonfågel

KARL-ALFRED

HAHA, gjorde ett test på ne.se om vilken figur jag var. Vem inte om min idol Karl-Alfred.


FY FAN

Jag gråter. Efter en timmas arbete med religionsuppsatsen hänger sig word och allt avslutas. UTAN ATT JAG HUNNIT SPARA NÅGOT. jag får nästan skylla mig själv.

GOSSIP GIRL

Även fast vädret är en aning av en besvikelse så kan gossip girl aldrig vara det. I'm in loooove

Tiiisdag

Sitter på biblan tillsammans med jossan och Sofia. Kul att jag inte behövde lämna in min religions uppsats idag!!!! Jag som satt med den till klockan 02! Så fort jag kommer hem ska jag banne mig sova och sedan göra klart den förbaskade uppsatsen!

TISDAG

screw religionsuppsats jag behöver min skönhetssömn! Reflektionen dödar mig just nu... klockan är 1.21, ne usch ska skärpa mig, måste skriva klart den!

8 NOVEMBER 2010

paniken har lagt sig. bo kaspers orkester i högtalarna, glass i ena handen, macbook med 5 sidor av hinduismen. 16 punkter kvar, sen, ikväll, kanske imorgon blir jag klar. bra!

måndag

sitter och rååååå skriver på religionen. visade sig att den ska vara inlämnad IMORGON och jag har knappt skrivit en hel a4! sofia skrev 12, 12 HELA SIDOR?!?!?!? hejdå

ROMEO

ph: vanillascented.freshnet.se

GLAD.

samma sak hela tiden, jag tar det lugnt några dagar, andas för en gångs skull och vad händer inte då ? femmiljoner olika ogjorda läxor ligger och ruttnar i väntan på att jag ska ta mig i kragen och göra dem. kul!

NYTT:

zara, zara, whyred, cheap monday

STOCKHOLM

IGÅR var speciellt. Vi skulle fika, eller a, jag, alice, karro och johanna, men hamnade på andra sidan staden istället.  kul hade vi ändå. puss

.

Hemma. Dagarna i Stockholm bjöd på mycket fint. ska visa er vad jag har köpt snart. först fika. puss.

HELLO

nu ska jag tvätta håret, återfå mina krafter. kolla på paradise hotel och sen bums i säng. because klockan 08 imorgon åker tåget upp till the capital city of Sweden för att träffa kusinerna. vem sa shopping? puuuuss

-

"en paus, bara en vecka. besviken, arg, främst på mig själv. på allt. säg aldrig förlåt. "

- unknown

2 NOVEMBER

Det regnar ute, inte direkt det roligaste vädret om ni frågar mig. Jag suttit framför tv:n nästan hela dagen, om man bortser från halvtimman då jag skrev några meningar på min uppsats. Det är lov så det gör ingenting... usch, känner mig riktigt tråkig, rutten och allmänt ofräsch. hejdå.

WHAT HAPPENS IN VEGAS

god natt ♥

VEM SA HÖSTLOV?

jag har 3 stora tjocka böcker om visbys historia och tre vita sidor att fylla upp. killing me softly.

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

HÖSTLOV!!!!
Sitter och försöker skriva på historia uppsatsen, men det känns väldigt tråkigt. puss

RSS 2.0