me myself and I





Canon 400D

bild1: jag var osocial och tvingade S att kolla på Michael Jackson's minnnes cermoni, bild2: Michael Jackson på bild och nya skor på fötterna, bild3: två nya skor på två dagar, (S; fick ändå ett par tvilling skor till dina converse :P)

Jag har varit otroligt osocial, i Tisdags kom S och vi lagade mat och hade det allmänt lat, sen satte vi oss och kolla på Michael Jackson på MVT men övergick sen till kanal 4+ för att kolla på hans minnes ceremoni. Jag fortsatte och kolla på den minnes ceremonin ända till slutet, jätte fin ceremoni tycker jag. Det enda frågetecknet är var han och hans kista tvungna att medverka? I Onsdags, tråkig packnings dag. Idag; så åker jag på semester, äntligen !

Så vi hörs nog inte något mer denna månad!


Really,


Canon 400D


D: "om man tar en melonkärna och planterar den så kommer det att växa upp en morot"
gulligt.





ABCDEFG 12345 (8)


Canon 400D


Hej min kära blogg,
Så alltså kom jag hem igår kväll, trött och utmattad som jag var orkade jag inte skriva utan satte mig och kolla på film istället. 1 vecka tillbringades med kusiner vitaminer och jag måste säga att veckan var körig. Vi har badat, bråkat, städat, badat ännu mer, bråkat lite till, kollat på MTV minst 5 gånger per dag (och alltid lyckas vi träffa in då de sänder top 10 av Michael jackson), vi har kollat på Power meet (raggar bilar), badat and so on. Den äldsta är 10 (fyller 11 soon)  och  den lille är 4,5 (han är noga med den där 0,5an), den äldsta är minst sagt helt omöjlig och hans lillebror är precis som storbrorsan, gör precis allt som hans storebror gör. Vilket relaterar till att man får 2 pojkar som är omöjliga. Annars är de helt underbara. Smittade båda med min Michael Jackson sjuka så alla satt vi fastklistrade när MTV sände ett program om just Michael Jackson. 1 vecka, det räckte långt  !





*

Hemma, utmattad och helt totalt slut.
4 dagar till och sen åker jag iväg igen, good luck to me.

återkommer imorgon

RSS 2.0