23.47

snart börjar oscarsgalan, håller på i 6 timmar... kommer jag klara det? ofc!!

JAG MÅSTE SE DEN HÄÄÄÄR!

kan inte sluta garva, bara jag som tycker att trailern är helt awesome!?


WHO IS IT?

det luktar bullar här hemma, mums!
Det blir oscarsgalan hela natten, så jag och syster har laddat upp med massa godsaker. hur kul att gå till skolan imorgon...? hehe.  förutom det så  var det fika med brudarna förut, och nu sitter jag här.

IN THE CLOSET

2 timmar har jag stått framför garderoben. förstår ni om jag säger att jag är sur? kan ni föreställa er hur mitt rum ser ut? åååh.


UPDATE 17.30: ÄNTLIGEN med lite inspiration så fick jag till en outfit som innehåller ca 3 lager av kläder. jag ser ut som en nunna. YES! :D

MJ

lördag. skola snart. esh, lika bra att få det överstökat, eller?
har vandrat runt på stan och letat efter något att ha på mig ikväll... varför är det så att det man vill ha aldrig finns?typiskt... får gå i en soppsäck eller nått... ne, men...
Förresten igår satt jag och kolla på skavlan när plötsligt MJ "kompis" omer bhatti är med... shit vad den kille liknar Michael Jackson! läskigt mycket. bara så att ni vet det liksom...
I ALLA FALL innan kvällens lustbarhet (synonym för fest på synonymer.se) kommer ärtan alexandra hit, så därför är det god tid för mig att hitta något som jag kan ta på mig....

SREAM

det finns en man som åker längdskidor i timmar på fotbollsplanen här utanför.
förrutom det så sitter jag och pluggar, duktig.

TRÅK

har inte mycket att skriva om, lovet är snart slut, jag är sönderstressad och bloggen is a waste of time. önskar att någon snäll själ kunde rädda mig från denna tristess.

USCH!

har precis kommit hem från bion. Sanctum. eftersom Sofia ska kolla på den imorgon så ska jag inte säga för mycket. rubriken får göra sitt.

DOESN'T MATTER

hej hej, har lite bråttom egentligen (enligt min syster, som står och hänger över mitt huvud), hon säger att vi inte hinner till bion, som btw börjar om två timmar...  Tidigare idag var Sofia här och vi gjorde svenskan och kolla på gossip girl, mycket trevligt! :D Kan inte förstå att det redan är tisdag (kul att jag skrev måndag först... I wish!) , dessutom slutet på tisdagen ! om några dagar börjar skolan igen... måste hinna plugga lite... a ja, ska gå nu innan min syster får spader... puss!

SÖNDAG

har äntligen fått en kabel som kopplar ihop min macbook med tv:n, så nu kan jag kolla på filmer som en normal människa. annars då? har haft en väldigt lugn dag, suttit och läst, tagit en promenad och gjort lite smått och gott. känns väldigt bra att det inte är skola imorgon, as a matter of fact så har jag ingen aning om vad det är för dag, hur mycket klockan är eller vad jag ska göra nu, å andra sidan, behöver jag ens veta det?

TANGLED

har haft så jäkla ont i huvudet och mitt öga ska vi inte snacka om, men efter någon timmas sömn mår jag lite bättre. Tidigare idag blev det fika med S. Nu ska jag sätta mig och läsa min bok, puss

18

GRATTIS LOVISA !!!!! ♥

BABY I WAS BORN THIS WAY

FREDAG och LOV! hur underbart? belönade mig med att köpa en bok, har inte haft tid för böcker på år och dar'. saknar böcker, jag älskar att läsa. Så nu är jag glad :) mitt öga ser fortfarande helt stört konstigt ut dock, men det är helt enkelt sådant man får ta. ikväll blir det nog fika med mina tjejerna, men nu ska jag äta!

AJ MITT ÖGA

idag känner jag mig som Quasimodo, väldigt attraktiv med andra ord.

DET ÄR SÅ JAG MINNS MINA DAR'

tre bilder som kort och gott beskriver vad som pågår på mitt skrivbord. tillbringat fem timmar på ett och samma ställe. sorgligt när jag tänker efter, så därför så blir det gymmet om några minuter.

URSÄKTA MIN FRANSKA

ett museibesök, fika med karolina, gossip girl och 40 sidor i samhällsboken senare sitter jag här och tråkar. ska läsa tidningen också, aktuellt test imorgon. way to go!

CHARLIE ST.CLOUD

jag vet att alla tycker att zac efron är världens tönt, men jag bryr mig inte. otroligt sorglig film dock!

HAHA

sitter och lyssnar på grand escalade elev cd och försöker förstå vad de snackar om. fattar inte att jag fortfarande går på franskan. ibland blir jag så stolt över mig själv. hahaha

CHARLIE ST.CLOUD

HEJ ! GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER! i efterskott klart. fikade tillsammans med mina underbara tjejerna igår efter skolan och efter det så blev det hem för att råååå plugga. Trots att det bara var en helt vanlig måndag, så köpte min älskade mamma en tårta bara för att betona att det faktiskt var alla hjärtans dag. ♥
IDAG har vi haft nationella i fyra underbara timmar. nu är jag hungrig, ska äta. sen ska jag kolla på film. 

FEBRUARI

var tvungen att ta med mig kameran ut när jag skulle till biblioteket. hur fint var inte vädret idag?
Ikväll blir det söndagsmys hemma hos Matilda tillsammans med tjejerna ♥

over and out

av alla saker här i världen är skolan det som stressar mig mest. vad ska jag bli? hur mycket poäng kommer jag ha? kommer det räcka? hela min existens blir ett stort frågetecken. jag har aldrig vetat för säkert vad jag ska bli, kanske är det ett dåligt tecken, kanske inte. men en sak är säker, jag SKA fortsätta plugga.

and don't get me wrong, jag älskar skolan, skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan den, men ibland gör den mig sådär otroligt osäker som jag hatar att bli.

-15

det är galet fint ute.

LÖRDAG

skulle egentligen pluggat matte hela dagen, men, hur skulle det gå till när vädret var så himla underbart? blev en runda på stan med syster istället. helt seriöst, är det bara jag som tycker att alla hjärtans dag är en typ den finaste dagen på året? man måste ju liksom se det ljusa i det mörka... om ni förstår vad jag menar... I ALLA FALL föräldrarna har gäster så jag och syster har stängt in oss på mitt rum och ska snart påbörja våran tredje film för kvällen. puuuuss

DON JUAN DEMARCO

inte nog med att Johnny depp är EXTREMT snygg, filmen är riktigt bra!

GIVE ME

det som står högst upp på min önskelista (den realistiska önskelistan, haha) är: en peak performance "kofta" (eller hur säger man?), en jeans jacka och ett par vita converse, MEN vädret stoppar mina drömmar, bara kolla ut..!! USCH! det var ju meningen att det skulle bli vår?!

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


DIRTY SITUATION

känns ju lagom kul med snö och så.
Måste tagga ner, på rikgit. går mig själv på nerverna.
I ALLA FALL så hade vi svenska skrivning idag på tre timmar, helt okej. därefter en lång dag. nu måste jag sätta mig och plugga matte. ha det bra! ♥

ME MYSELF AND I

hittade några bilder jag tog 2009, tyckte det passade bra, lite harmoniska. haha

STUDIEDAG

hej bloggen! Dagen kunde inte blivit mycket bättre!
Promenaden med Lovisa, Sigvard och Julia var väldigt kul, så kul att vi var tvungna att bära ner Sigvard från ett berg. bokstavligt talat. men kul var det! ;) sen... så mötte jag upp självaste kon (haha?) själv, simon, för att kopiera några papper. Därefter träffade jag tjejerna på stan ♥ vi tog en fika och planerade inför sommaren!
-
Förutom det har jag pluggat ett tag nu och ska snart gå till gymmet en snabbis. imorgon blir det STOCKHOLM!

TISDAY

få saker är lika underbara som en studiedag mitt i veckan. kan äntligen andas ut.
om en sådär 20 min ska jag stå utanför julia, vi ska ut och gå med Lovisas hund (med Lovisa ofc!), hihi! :D

BODY COMBAT

första dagen på gymmet, o.m.g. hur ska jag klarar detta? :o
NU: matte

HAVE I LOST MYSELF?

så himla fail. måste verkligen plugga men är as trött. jag vet, ingen bra bortförklaring. men snäääääälla ge mig lite lov. mattenationella nästa vecka, kul... lycka till marina!

-

emilio pucci ss11


LINES, VINES AND TRYING TIMES

i brist på fantasi sitter jag och lyssnar på jonas brothers och skriver, 4 av 10 sidor avklarade. Nästa vecka kommer bli en bra vecka,  studiedag, Stockholm och svenska skrivning(!). Nu, back to work.

CLUB CAN'T HANDLE ME

god morgon! har precis sett klart dumma mig. den är såååååå bra!!!!
annars då? vädret är helt underbart och jag måste skriva klart min affärsjuridikuppsats... ska vara inlämnad imorgon... hehe

LAMA


just nu, hehe

sitter och väntar på att tjejerna ska komma. ♥


skrattar bäst som skrattar sist

he he

FREDAG

nytt från wera stockholm

Ni kan bara ana hur otroligt trött jag är. orkar inte göra något. orkar knappt gå upp och gå, till sängen för sedan lägga mig ner och bara sova... det är med andra ord ILLA. Förutom det så skrev vi resumé idag, PÅ FRANSKA. Ni kan själva räkna ut hur det gick. och Sist men inte minst hade vi prov i affärsjuridik, mycket trevligt. NU ska jag försöka.. göra något vettigt, typ. kanske.

OUTFIT

behöver nog inte förklara hur ful den här bilden är, men ja, den får duga.

MIN DRÖM

Carolines mode



HEJ!

måste säga att jag tagit en paus från allt som har med datorn att göra. tills nu. kunde inte hålla mig längre... har suttit och pluggat, inte det roligaste man kan spendera sin tid med... men, måste man så måste man. ska återgå, ville bara hälsa att jag lever!

EH SAY WHAT?

hellu! ja, jag vet... lite seg på uppdateringen... MEN I'm back on track!

RSS 2.0