GOTT NYTT ÅR.

sista inlägget för iår då...
när man blickar tillbaka på 2010 inser man hur otroligt bra det här året varit. alla resor vi gjort, de sammanlagda 4 veckorna vi varit i sälen. semestern i london och frankrike. för att inte prata om alla underbara vänner jag har som förgyllt mitt år.♥ tandställningen jag fick ta bort (!) och alla galna saker jag gjort. som jag skratta detta år, galet mycket. 2011 here I come!
och som jag brukar säga, man skapar sin lycka. därför hoppas jag inte att nästa år blir bra, jag VET att nästa år kommer bli helt fucking amazing!





PUSS OCH GOTT NYTT ÅR ALLA SÖTA!!!

EEEH

tandställningen är borta. fick en chock när jag kollade mig i spegel. VEM HAR TADIG MINA TÄNDER!?!? varför ser de så jäkla stor ut?!?? ville be tandläkaren att klistra tillbaka tandställningen. började vänja mig, tills jag fick plast bajset som jag ska ha VARJE kväll i MINST 2 ÅR! fy fan. någon kunde väl ha varnat mig?

GLAD TJEJ!

HEMMA!
blev så otroligt glad när jag kommer hem, två bakande föräldrar, en middag med ärtorna imorgon♥ och mys hemma hos london-karro i helgen♥. inte nog med att det är nyår på fredag och mögligtvis-bort-med-tandställnings-dag imorgon! puuuuuss

26 DECEMBER

det har varit en riktigt bra jul iår! har ätit mig fet. kollat för mycket tv. och allmänt varit lat. imorgon åker jag och syster till kusinerna och vi kommer hem lagom till nyår. mellandags rean suger, nu ska jag tvätta håret. puss!

GOD JUL!

DALAHÄST

sitter och kollar på the holiday, man kan inget annat än älska den filmen!

you give me fever.

fin dag. vaknade halv 1. gick till hemköp med syster och köpte massa gott till imorgon och sen mötte jag alice på stan. förutom det har degat framför datorn och försökt intala mig att jag är på bra humör. det är jul imorgon! kan inte sitta och tjura nu inte! men det spökar i mitt huvud. jag hatar verkligen att ha tråkigt, HATAR.

hej

alltså... ett personligt meddelande till min syster,
vad fan gjorde du med min facebook?!

ONSDAG

shit. har hunnit med överdrivet mycket idag! känner mig full av energi, seriöst.
först gick jag och syster på stan tidigt imorse, innan julgalna människor hunnit vakna. efter det åt vi fetaste hamburgaren. alla julklappar är handlade!! nööjd. ialla fall vid tre så mötte jag matilda och vi gick på stan ett tag och sen tog vi en fika. nu sitter jag hemma. ska snart till karro som fyller år idag!!! ♥ PUSS

211210

har städat hela rummet, fixat lite med julklappar, duschat (!!) och andats. Det enda som fattas nu är mat och någon bra film så är min dag perfekt.

.

ave maria - beyoncé

FEVER

gårdagen ska inte kommenteras. HEJ JULLOV!

DECEMBER

alltså... bilden är inte den bästa.... men ja, ska ut snart, iklädd i alice FINA klänning, räddare i nöden♥

kommer blir så jäkla kul, ska till Alexandra snart med de andra ärtorna. SEN ikväll blir det gossip girl- maraton hemma hos julanki. vi hörs imorgon!!


SÖNDAG

först när jag satte på datorn tänkte jag, "nu ska jag inte skriva på bloggen att jag pluggat", men vet ni vad? det skulle vara en lögn. för HELA, och då menar jag verkligen HELA min helg har gått åt till affärsjuridiken. väldigt kul indeed. nu ska jag ta ett välförtjänt bad, för jag ser ut som ett troll och sen ska jag plugga lite till. innan jag hoppar i säng och sover. btw! från och med nästa år börjar jag träna! är så stolt över mig själv! hihi.

FACEBOOK

hej. har pluggat idag, måste plugga imorgon också, och på söndag. satt och kolla på the social network precis. finner inga ord. helt ärligt, den var as bra! btw är det bara jag eller känns det som måndag imorgon?? god natt

FREDAG... eller?

inte klaga, inte klaga, inte klaga, inte klaga, inte klaga, inte klaga...
okej. jag kan inte hjälp det. men vem skulle inte klaga om man hade ett prov på 4 kapitel på affärsjuridik + engelska uppsats INNAN JUL?!?!?!?!?!?!? seriöst! medan alla andra är lediga hela helgen kommer jag få sitta och plugga arslet av mig. fy!

TRENDSPANING

skolan går överstyr, måste skärpa mig.
Ska sova nu, hade historia prov idag som gick åååt skogen. När jag kom hem möttes jag av ELLE vilket gjorde mig extra glad! puss

KUL

hej. jag. tycker. kinas. historia. är. tråkig. så. därför. ska. jag. gå. och. äta. pizza. nu. hej. då.

SNART LOV

jag orkar inte, bara tanken på matteprov imorgon gör mig ledsen. inte nog med kinas historia och affärsjuridik + nyhetstest och engelska uppsats. usch! jag vet att jag alltid klagar här på bloggen, men jag måste, it's what I do.

WHEN I LOOK AT YOU

matte och film går inte ihop. inte nog med att the last song är så otroligt sorglig, jag var tvungen att tjuta som ett litet barn. det går inte att räkna ut lösningsformeln om man sitter och gråter! okej, ska skärpa mig, 1 tal kvar och sen har jag räknat tillräckligt för idag.

DITRY BIT

God dag! vaknade halv 1, typ blivit en vana att vakna sent på söndagar.
annars då? kom precis hem från en promenad på stan med mamma, måste plugga nu, matte och historia in my heart!

3:e ADVENT

jag vet att jag inte säger det ofta och jag visar det sällan, men, bättre sent en aldrig. så till ALLA mina fina vänner: ni är bäst och glöm aldrig att ni betyder så oerhört mycket! PUSS PÅ ER!! ♥

Helgen so far har varit riktigt trevlig! Det började med att tjejerna och jag tog bussen till Karro i Vadstena och spenderade kvällen där. När vi sedan hade vaknat upp, idag, så åkte vi tillbaka hem. väl hemma blev det plugg, kinas historia från 14.00 - 21.00 då jag klädde på mig och gick ut för att möta Alice för att gå vidare hem till Johanna. Hemma hos johanna kollade vi på satc, ! Kom hem för 45 min och funderar starkt på att städa min garderob, såhär mitt i natten. men sägen ser lockande ut och jag känner mig helt seriöst, slutkörd. MÅSTE plugga imorgon. Nej, nu ska jag sluta skriva på detta ointressanta inlägg och gå och lägga mig. puss puss

om jag kunde skriva ett bättre inlägg så skulle jag, men tills den dagen kommer så får ni nöja er med detta! haha

ONEREPUBLIC

Step out the door and it feels like rain 
That's the sound on your window pane 
Take to the streets but you can't ignore 
That's the sound you're waiting for

ÄR det någon musik som jag älskar så är det onerepublics! ♥

-

why do we say things we cant take back 
and why do we miss what we never had 
both of us fell to the ground and love was so lost 
it couldnt be found 
what would it take to forget who`s blame 
im tired of crying at the sound of your name 
why dont we turn this around 
love ain't the enemy dont you wanna be lost then found
leona lewis (ft. onerepublic)

I'M READY

tror inte riktigt jag insett hur mycket plugg har kvar, men ja, i alla fall. torsdag idag. matten typ is killing me softly, men inte tillräckligt, för egentligen kan jag allt. 3 prov kvar. only 3. historia, matte och affärsjuridik (varför?). Sen är det JULLOV! imorgon sticker jag och tjejerna till karro i vadstena, kommer bli really nice! puuuss

NEMO HAHA

är knappt levande. suttit och räknat matte, samt kollat på tv. känns som en lååååång tupplur skulle sitta fint, men icke, måste plugga engelska och franska!

JAG ÄR SÄMST PÅ RUBRIKER.

IDAG är jag rent ut sagt trött på mig själv. Jag tror jag måste hålla tyst i resten av veckan för att få balans, haha, okej ska inte överdriva. kul dag i alla fall, somna så fort jag kom hem... efter gossip girl ofc. Nu ska jag skriva en liten mini argumentative essay.

IPHONE 4

jag nöjer mig inte med en, jag har två. haha... ja, ja.. man kan ju alltid drömma? pappas telefon har leonardo dicaprio som backrunds bild, är den inte fin? mamma tillåter mig inte att fixa henens backrunds bild.. undra varför. Idag har jag haft något av en fruktansvärd otur, men som tur var så var sofia och lovisa vid min sida, haha ♥ fint inlägg, eeeelller?

MOCKAJACKA

 

VÄLDIGT tråkig bild, men ja, bild som bild. Har ialla fall fixat mig till josses middag och ska snart ut och möta ärtorna. har inte varit glad idag, tjurat som en apa, men ja, får hoppas på att det går över. imorgon får jag rååå plugga. kul. I ALLA FALL ha en fortsatt bra lördag!


GLEE

Det är fredag kväll och jag sitter och skalar av lite läxor och kollar på glee. gör mig faktiskt ingenting, riktigt trevligt när jag tänker efter. Imorgon ska vi hem till josse på middag. puss


FREDAG

håret är klippt nu. okej, det var inte så farligt! man ser knappt att jag klippt mig... typ.

BOY YOU'RE HOT

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt - daniel adams-ray - 

NU är det gjort, jag ska klippa mig imorgon. kul.
Novellanalysen idag gick åt skogen, visst vi har en lektion till på oss, men hallå, 6-7 sidor på 60 min? finns inte. Måste skriva un texte en français nu. xoxo

2 DECEMBER

 

Oh Christmas lights, light up the street.
Light up the fireworks in me.
May all your troubles soon be gone.
Those Christmas lights, keep shining on.



1 DECEMBER

ONSDAG.

RSS 2.0